Business coaching Nederland

cropped-Logo-WBsupport-staand-wit_goud.png

BUSINESS COACHING NEDERLAND

SPECIAAL VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Handtek Marc heel licht grijs

OOK VOOR DE KLEINE PORTEMONEE

AL VANAF € 36,-

FAQ

Veel gestelde vragen...

Hoeveel ervaring heb je als ondernemer?

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het leiden, reorganiseren en oprichten van bedrijven in diverse sectoren en landen. Ik ben een hands-on leider en coach en ik communiceer direct.

Waarom bied je jouw expertise als ondernemer aan?

Nu ik 57 jaar ben en gedurende al die jaren veel ondernemerschap heb ervaren, hebben mensen in mijn omgeving me vaak gevraagd, waarom ik mijn kennis niet deel met andere ondernemers en starters. Aangezien ik nu in Dubai woon en iets leuks wil doen, heb ik besloten mijn kennis om te zetten in 12 video modules, waar je als (startende) ondernemer ook echt iets aan hebt, die nu beschikbaar zijn om te kopen.

Waarom zou ik de kennis van Marc nodig hebben?

Als start-up of ondernemer die wil groeien en verbeteren, is mijn kennis zeer waardevol. Ik heb namelijk veel ervaring opgedaan en zaken gedaan in verschillende sectoren. Ik heb diverse functies binnen organisaties bekleed, van onder naar boven, van werkvloer tot directie en eindverantwoordelijke. Daarnaast heb ik vele uitdagingen overwonnen door vallen en opstaan. Ik kan je zeker adviseren en helpen. Met al mijn kennis kun je een grote voorsprong behalen!

Wat kan ik verwachten van deze video modules?

Ik heb de meest relevante onderwerpen geselecteerd uit al mijn kennis, wetende dat je er echt iets aan zult hebben. In de video’s leg ik alles zo duidelijk en praktisch mogelijk uit. Je zult ook beelden en animaties zien. Als business coach heb ik ervoor gezorgd dat deze video’s zo aangenaam en leuk mogelijk zijn. De eerste video gaat over wie ik ben en je kunt ervaren hoe de video’s zijn opgesteld, de eerste video is dan ook helemaal GRATIS!

Hoe lang duurt een video module?

Gemiddeld duurt een video module ongeveer 15 minuten.

Wat is de prijs van een video module?

De eerste video is geheel gratis om mij wat beter te leren kennen. Bekijk de pakketten, onderwerpen en prijzen in “kennis video’s“. Als je alle modules koopt, ontvang je 20% korting. 

Kan ik ook persoonlijke ondersteuning of coaching krijgen die specifiek op mijn behoeften is afgestemd?

Ja, zeker! Ik bied ook advies, ondersteuning en coaching online via videobellen aan. Daarnaast kun je een WhatApp abonnement voor 3 maanden nemen, waarbij je exclusief met mij kunt chatten via een zakelijk WhatsApp-nummer. Op die manier kun je regelmatig vragen stellen, advies ontvangen en samen nadenken over jouw situatie. Dit is een uniek concept, want voor een ervaren business coach met 25 jaar brede ondernemerservaring betaal je normaal gesproken duizenden euro’s voor slechts een paar gesprekken.

Kan ik jou om advies vragen over allerlei aspecten van ondernemerschap? Heb je kennis op verschillende gebieden?

Natuurlijk kun je me alles vragen, en ik heb veel kennis op verschillende gebieden. Maar zelfs ik weet natuurlijk niet alles. Dus ik zal altijd eerlijk zijn over wat ik wel en niet weet. Ik werk echter samen met een geweldig team van ervaren specialisten die ik al jaren ken en die veel voor mij hebben gedaan. Ik ben zeer praktisch ingesteld en heb op verschillende niveaus in verschillende sectoren hard gewerkt, waarbij ik zowel direct als indirect leiding heb gegeven aan grote groepen medewerkers. Van vrachtwagen- en heftruckchauffeur tot commercieel- operationeel en algemeen directeur. Dus ik ben goed op de hoogte van wat er speelt op zowel de werkvloer als op directie niveau.

Heb je altijd succes gehad in het leiden van organisaties en het runnen van eigen bedrijven?

Vanaf het allereerste moment dat ik in loondienst ging, heb ik altijd keihard mijn uiterste best gedaan en was ik zeer succesvol in al mijn functies. Ik heb bedrijven die op de rand van faillissement stonden weer winstgevend en gezond gemaakt. Toen ik mijn eerste eigen bedrijf startte, ben ik echter ook een keer failliet gegaan. Maar daar heb ik veel van geleerd en daarna heb ik het beter gedaan! Jij kunt daar ook veel voordeel uit halen. Op dit moment leid ik nog steeds succesvol mijn eigen uitzendorganisatie, zij het indirect vanuit Nederland.

Waarom zie je er niet uit als een typische zakenman met een mooi pak en stropdas?

Tot vier jaar geleden droeg ik inderdaad vaak pakken, zelfs driedelige pakken met mooie stropdassen. Maar op een gegeven moment hoefde ik mezelf niet meer te bewijzen en raakte ik gewoonweg uitgekeken op het dragen van pakken. Ik ben graag mezelf en ik merk dat mensen in mijn omgeving dat juist waarderen. Mijn prestaties in het bedrijfsleven zijn er niet minder om geworden. Daarnaast houd ik ervan om soms een beetje te provoceren en anders te zijn. Mensen onthouden mij in elk geval altijd goed. Een krant noemde mij zelfs “de markante mens”. Ik moest er zelf wel om lachen eigenlijk!

Waarom staat er een Lamborghini op de foto’s?

Mijn grote passie zijn snelle auto’s en de autosport. Ik heb jarenlang in een Lamborghini gereden en ben nog steeds een grote fan. Helaas zijn de snelheidslimieten in Dubai erg beperkt en kan zo’n auto daar niet echt zijn volle potentieel benutten! Ik heb een velg van mijn eerste Lamborghini zelfs op mijn arm laten tatoeëren. Bovendien wil ik laten zien dat je met een goed georganiseerd bedrijf binnen een jaar in zo’n auto kunt rijden! Het is mij gelukt en het kan jou ook lukken. Ik wil alleen maar benadrukken dat er veel mogelijk is met goed ondernemersschap en dat het snel kan gaan.

Als ik een bedrijf wil beginnen, kun je me dan adviseren wat ik allemaal moet doen? En welke zaken kan ik dan via jou regelen om snel van start te gaan?

Ja, ik kan je snel en met bijna alles helpen, adviseren en begeleiden. Ik werk samen met een vast team van experts die deskundig zijn op verschillende gebieden. Dus we kunnen veel voor je doen tegen redelijke en eerlijke kosten. We werken allemaal heel praktisch en hanteren een persoonlijke benadering. Bij ons ben je geen nummer en we doen ons uiterste best om alles zo snel en goed mogelijk te regelen voor iedereen. Je hebt één aanspreekpunt, dat ben ik, Marc!

Hoe kan ik contact met je opnemen?

Ik ben altijd bezig, maar in mijn wereld en visie bestaat te druk zijn niet. Ik kan niet altijd direct reageren, daarom is het het beste om me een e-mail te sturen. Ik reageer zelf en altijd snel! Het kan op dat moment wat minder persoonlijk zijn, maar laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op, als je dat wenst. Laat me weten waar je advies, hulp of coaching voor nodig hebt en alvast veel succes met ondernemen! En vergeet de video’s niet te bekijken, daar ga je zeker al veel aan hebben!