Business coaching Nederland

cropped-Logo-WBsupport-staand-wit_goud.png

BUSINESS COACHING NEDERLAND

SPECIAAL VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Handtek Marc heel licht grijs

OOK VOOR DE KLEINE PORTEMONEE

AL VANAF € 36,-

Diensten

Video Business Coaching

Met mijn 25 jaar ondernemerskennis kan ik je heel praktisch coachen. Ik heb 12 video modules gemaakt met de meest relevante onderwerpen. Zoek je hulp bij starten onderneming, dan is dit perfect voor jou. Ik leg je precies, heel praktisch en makkelijk te volgen uit, hoe je een bedrijf start en behandel diverse onderwerpen. Bekijk hier het overzicht en onderwerpen van de Video’s. Ze zijn prettig te volgen en je kunt ze zo vaak kijken als je wilt! Na het zien van alle modules, weet je precies hoe je je bedrijf moet runnen om succesvol te zijn!

Private Business Coaching

Zoek je meer hulp bij starten onderneming door mij persoonlijk? Dat kan door een Private Business Pakket te kopen. We maken dan online via teams afspraken en ik kan je dan met al je punten helpen. Ook handig is het abonnement op mijn Business App. Ik ben dan je live coach aan de zijlijn. We kunnen eerst even je plannen kort bespreken om te kijken hoe ik je het beste kan helpen. Daarvoor kun je geheel gratis een consult boeken.

Succes is geen schande! - wordt succesvol met coaching door Marc

BUSINESS COACHING NEDERLAND

Abonnement Business Coaching App

ALTIJD JE COACH AAN DE ZIJLIJN!

LET OP! Zeer gelimiteerd in verband met mijn tijd! Prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van vraag en aanbod.

Een Business Coach kost veel geld omdat er heel veel kennis en ervaring is. De tijd van mij als Expert is dus schaars en kan ik inzetten voor veel zaken die veel geld opleveren. Dat doe ik uiteraard ook maar coaching is iets wat ik echt heel leuk vind! Om toch zoveel mogelijk startende ondernemers te helpen, heb ik een abonnement bedacht waarbij je voor een relatief laag maand bedrag, mij aan de zijlijn hebt via een business app nr. Je kunt me dan wekelijks zo’n 20 vragen stellen en je krijg van mij het advies of mening terug. Snel, handig en praktisch! Ook deze kosten verdien je snel terug met mijn 25 jaar kennis.